Clientèle

We werken met boegbeelden, meestersprekers en spraakmakers; hoogvliegers dus. En net zo graag en goed met sprekers aan het begin van de startbaan. Studenten, starters, stagiaires. En sprekers met schroom.

Speechless heeft een clientèle van naam. We vinden discretie belangrijk. Daarom schetsen we het type organisaties waarvoor we sprekers coachen, trainingen ontwikkelen en speeches schrijven:

het openbaar bestuur (Europa, rijk, provincies, gemeenten), zelfstandig bestuursorganen (toezichthouders, diensten, fondsen, raden), (inter)nationale instituties, adviescolleges, veiligheidsregio’s, universiteiten, (wetenschappelijke) adviesbureau’s, onderwijsinstellingen, de culturele en milieusector,

de advocatuur, de (geestelijke) gezondheidszorg en de private sector (beursgenoteerde bedrijven, snelle groeiers).

Steevast gaat het om ingewikkelde ideeën die doel moeten treffen, woorden die bij het begin of einde van iets of iemand van betekenis moeten zijn, zaken waar een reputatie van afhangt of een maatschappelijk doel mee is gediend.

Wil je weten wat speechcoaching oplevert? Lees dan hoe ThomasKato en David hun unieke spreekstijl (her)vonden.

De incompany trainingen van Speechless scoren een 8 of hoger. En zijn opgenomen in curricula en management development programma’s.