1:1

Speechless is een bureau dat uitblinkt in 1:1 coaching van sprekers. In een persoonlijk coachingstraject draait het om samen zoeken naar jouw unieke spreekstijl. Zodat je je ideeën zo kunt uitdrukken dat spreken in klein of groot verband bijzonder wordt. Voor iedereen. Voor jou. En voor de luisteraar.

Soms zitten overtuigingen, gewoonten of verwachtingen in de weg. Die ruimen we op. Soms speelt een gebrek aan techniek, kennis of kunde je parten. Dan vullen we lacunes aan.

We zoeken naar wat je echt wilt zeggen. Ordenen gedachten tot een begrijpelijk verhaal. Geven zeggingskracht aan woorden. Oefenen zodat je voelt wat je bedoelt en van binnen weet wat je naar buiten brengt. En bereiden je fysiek en mentaal voor op het piekmoment.

Waar je precies behoefte aan hebt, ontdekken we in een begingesprek. Wat de juiste weg is bepalen we samen.

Iedere vraag is anders. De uitkomst steeds gelijk: je krijgt zin in spreken en treft doel.

Wil je weten wat speechcoaching anderen heeft opgeleverd? Lees dan waar Thomas, Kato en David tegenaan liepen. En hoe zij hun unieke spreekstijl (her)vonden.

Speechcoaching is intensief, persoonlijk en motiverend. Ontdekking en opluchting wisselen elkaar af.

Werken met een speech coach is geschikt als je op wilt schieten, de diepte in wilt, je je goed wilt voorbereiden op een belangrijk optreden of eindelijk wilt afrekenen met twijfel, angst of onzekerheid.

Sessies zijn makkelijk in te passen in drukke agenda’s. Door regelmatig te werken aan actuele presentatievragen beklijven inzichten en worden onderdeel van je repertoire.